Играме

Тука играј и научи како сам да направиш сликовница, како волшебната комета исполнува желби, зошто е најдобро да си свој и многу други интересни содржини.

Пееме

Тука научи ги сите песни нa 5 плус бендот и дома направи си свој концерт. 

5+ и Витаминка

Заштитата на животната средина, поддршка на образовниот процес, како и развојот на децата се дел од заложбите на Витаминка како општествено-одговорна компанија. Па оттука природно произлезе соработката на Витаминка со Петко и 5+ Фамилија за креирање на заеднички едукативни и забавни содржини наменети за најмалите, како и за нивните родители.
Заедно да учиме и да се забавуваме со 5+ Фамилија 🙂