5 Plus мобилна апликација

Игра, пеј, цртај, читај

Со 5 Plus мобилата апликација може да играте лавиринт, меморија, да ги барате разликите во цртежите со Петко, да барате скриени предмети, да пеете, да читате или пак да боите. Повелете линк до играта доколку до сега не сте ја инсталирале:

http://petko.a2hosted.com/Navigation.html