One Reply to “Сезона 04”

  1. Здраво! Јас сум Бојана Апостолоова од Виница.Имам 8 годинии.
    Учам во училиштето Гоце Делчев. Многу епизоди сум гледала а најсмешен е Комшо КУУЛ. Најомилена песна ми е Сребрени улици.
    Најомилена епизода ми е Анимус инпериум.
    Дали ќе има нови епизоди?Секоја недела ве гледам.
    Поздрав до сите ЧАО.

Leave a Reply

Your email address will not be published.